(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2001)
Zygmunt Bauman: Globalizace. Důsledky pro člověka. 1. vydání. Praha: Mladá fronta, 2000, 157 stran, ISBN 80-204-0817-7. Signatura knihovny ÚMV 47 354.