(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2003)
Josef Harna - Petr Prokeš (eds.): Studie k moderním dějinám. Sborník prací k 70. narozeninám Vlastislava Laciny. 1. vydání. Praha: Historický ústav AV ČR, 2001, 462 stran, ISBN 80-7286-030-5.