(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2022)
František Bauer: Bismarck v mezinárodní politice po prusko-francouzské válce /1871-1890/. Martin Kučera /ed./. 1. vydání. Praha: Historický ústav AV ČR, 2001, 223 s., ISBN 80-7286-025-9.