(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2000)
Ján Čierny: Vladimír Clementis diplomat. I. vydanie. Bratislava: Literárne informačné centrum, 1999, 208 stran, obrazová příloha, ISBN 80-88878-59-4.