(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2002)
Dagmar Moravcová: Československo, Německo a evropská hnutí 1929-1933. 1. vydání. Praha: Institut pro středoevropskou kulturu a politiku, 2001, 388 stran, ISBN: 80-86130-14-2.