(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2002)
Hans-Gert Pöttering – Ludger Kühnhardt: Kontinent Evropa: Jádro, přechody, hranice. 1. vydání. Praha: Institut pro středoevropskou kulturu a politiku, 2000, 261 stran, ISBN 80-86130-12-6 (z německého originálu Kontinent Europa: Kern, Übergänge, Grenzen. Zürich: Edition Intefrom, 1998).