(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2001)
Geneze a současnost evropské integrace. Vědecký sborník Vysoké školy ekonomické v Praze. Odborný redaktor Zdeněk Veselý. 1. vydání. Praha: Vysoká škola ekonomická, 2000, 312 stran, Acta Oeconomica Pragensia, ročník 8, číslo 5, ISSN 0572-3043.