(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2000)
Eric J. Hobsbawm: Národy a nacionalismus od roku 1780. Program, mýtus, realita. Politologická řada - svazek č. 6. I. vydání. Brno: Centrum pro studium demokracie a kultury, 2000, 207 stran, ISBN 80-85959-55-0.