(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2000)
Zbigniew Brzezinski: Velká šachovnice. K čemu Ameriku zavazuje její globální převaha. Mladá fronta, Praha 1999, 229 stran, ISBN 80-204-0764-2.