(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2024)
Květa Kořalková, Vytváření systému dvoustranných spojeneckých smluv mezi evropskými socialistickými zeměmi (1943 - 1949), Rozpravy ČSAV, roč. 76, sešit 3, Praha 1966, 80 str.