(untitled) (Czech Journal of International Relations, 1992)
Bedřich Kopecký, nar. 1952, vystudoval fakultu mezinárodního práva Moskevského státního institutu mezinárodních vztahů, absolvoval kurs mezinárodního práva soukromého na Haagské akademii mezinárodního práva. V letech 1984-1989 byl III. tajemníkem na čs. zastupitelském úřadu v Bonnu. V současné době je ředitelem 2. teritoriálního odboru FMZV.