(untitled) (Czech Journal of International Relations, 1992)
Jindřich Kovář, nar. 1935, vystudoval filozofickou fakultu Univerzity Karlovy, od roku 1963 pracuje v oddělení rozvojových zemí ÚMV. Zabývá se zejména otázkami Asie, regionální bezpečnosti a spolupráce.