(untitled) (Czech Journal of International Relations, 1992)
Jaroslav Jakš, nar. 1937, ekonom. Působí na Vysoké škole ekonomické, nejprve na katedře světové ekonomiky, nyní jako děkan obchodní fakulty. Specializuje se na otázky Evropských společenství a na hospodářskou politiku vyspělých států Západu.