(untitled) (Czech Journal of International Relations, 1992)
Jiří Grospič, nar. 1929, vedoucí vědecký pracovník Ústavu státu a práva ČSAV, kde se zabývá státovědou, ústavním a správním právem. K této problematice publikoval řadu prací, statí a referátů. Je členem výzkumného týmu k teoretické analýze federalismu.