(untitled) (Czech Journal of International Relations, 1992)
Kevin Dwyer: Arab Voices - The Human Rights Debate in the Middle East (Arabské hlasy- rokování o lidských právech na Blízkém východě). Routledge, London and New York 1991, 238 stran.