(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2024)
Česká republika v Radě bezpečnosti OSN 1994-95. Ediční řada Česká zahraniční politika. Editor Karel Krátký. Ustav mezinárodních vztahů (na základě projektu MZV ČR č. 4/14 z roku 1997), Praha 1997, 109 stran, ISBN 80-85864-39-8.