(untitled) (Czech Journal of International Relations, 1998)
Arsène Věrný, Manfred A. Dauses: Evropské právo se zaměřením na rozhodovací praxi Evropského soudního dvora. Ústav mezinárodních vztahů s přispěním PHARE, Praha 1998, 448 stran, ISBN 80-85864-41-X.