(untitled) (Czech Journal of International Relations, 1998)
Ingmar Karlsson: Európa a národy. Európsky národ alebo Európa národov? Slovenský inštitút medzinárodných štúdií, Bratislava 1998, 146 stran, ISBN 80-88880-22-X.