(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2024)
Kooperativní uspořádání bezpečnosti v Evropě. Z anglického originálu Co-operative Security Arrangements in Europe přeložili Miroslav Galuška, Václav Hnilica a Josef Vošahlík. Ústav mezinárodních vztahů, Praha 1997, 130 stran, ISBN 80-85864-35-5.