(untitled) (Czech Journal of International Relations, 1993)
Petr Kolář, vědecký pracovník Institutu strategických studii v Praze; t. č. na Nobelově institutu v Oslu. Otto Pick, nar. 1925, emeritní profesor University of Surrey v Anglii, t. č. mimořádný profesor Bostonské univerzity. Vyučuje politologii na filozofické fakultě Univerzity Karlovy a evropské studie na Středoevropské univerzitě v Praze. Je předsedou redakční rady časopisu Mezinárodní vztahy. Miroslav Polreich, nar. 1931, absolvent faktury mezinárodních vztahů právnické fakulty Univerzity Karlovy. Pracoval v diplomatických službách, po roce 1969 nezaměstnaný, pak právník v hospodářské organizaci, od roku 1990 na ministerstvu zahraničních věci, v poslední době vedoucí čs. delegace na odzbrojovacích jednáních KBSE ve Vídni.