(untitled) (Czech Journal of International Relations, 1993)
Svetoslav Bombík, ředitel Inštitútu medzinárodných štúdií v Bratislavě, poradce ministra zahraničních věcí Slovenské republiky, člen redakční rady časopisu Mezinárodní vztahy. Ivo Samson, pracuje v Inštitútu medzinárodných štúdií v Bratislavě.