(untitled) (Czech Journal of International Relations, 1993)
Vít Horáček, nar. 1967, absolvoval právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Nyní postgraduálně studuje v oboru mezinárodního práva u profesora Potočného. Zabývá se vztahem mezinárodního a vnitrostátního práva a lidskými právy a jejich ochranou zejména u evropských institucí. V současné době je zaměstnán jako advokátní koncipient v Advokátní kanceláři Bubník a Myslil.