(untitled) (Czech Journal of International Relations, 1993)
Milan Štembera, nar. 1926, naposledy pracoval jako vědecký pracovník v Ústavu mezinárodních vztahů. Specializujese na problematiku mezinárodní bezpečnosti a vojenských aspektů. Je účastníkem řady jednání a konferencí s bezpečnostní tematikou.