(untitled) (Czech Journal of International Relations, 1998)
Petr Luňák: Západ. Spojené státy a Západní Evropa ve studené válce. Historická řada. Nakladatelství Libri, Praha 1997, 468 stran, ISBN 80-85983-29XX.