(untitled) (Czech Journal of International Relations, 1993)
Miroslav Polreich, nar. 1931, absolvent Právnické fakulty Univerzity Karlovy, obor mezinárodní vztahy. Pracoval v diplomatických službách, po roce 1969 nezaměstnaný, pak právník v hospodářské organizaci, od roku 1990 na Ministerstvu zahraničních věci, v poslední době vedoucí čs. delegace na odzbrojovacích jednáních KBSE ve Vídni.