(untitled) (Czech Journal of International Relations, 1993)
Jiří Stehlík, nar. 1939, absolvent Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy, obor ekonomická geografie. Po rehabilitaci se vrátil na Vysokou školu ekonomickou, kde pracuje v Institutu hospodářské politiky jako vedoucí výzkumný pracovník. Úzce spolupracuje s Ústavem mezinárodních vztahů.