(untitled) (Czech Journal of International Relations, 1994)
Timothy L. Thomas, je ředitelem Foreign Military Studies Office (FMSO). Zabývá se především bezpečnostní situaci v Evropě, zejména ve střední a východní, a terminologickými otázkami bezpečnosti a obrany.