(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2024)
Radnički i nacionalnooslobodilački pokreti. Enciklopedijski priručnik. Tom I. Afrika, Azija, Latinska Amerika. Institut za izučavanje radničkog pokreta. Beograd 1968. 862 str., mapky.