(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2017)
Zbyněk Kuna 2016: Země Afrického rohu: Problémy a perspektivy. 1. vydání. Plzeň: Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk, s. r. o., 2016, 189 stran, ISBN 978-80-7380-629-3.