(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2016)
Acemoglu, Daron – Robinson, James A. (2015): Proč státy selhávají: Kořeny moci, prosperity a chudoby. Přeložil Eduard Geissler. 1. vydání, Praha: Argo – Dokořán, 386 stran, ISBN 978-80-257-1305-1 (Argo), ISBN 978-80-7363-607-4 (Dokořán) (signatura knihovny ÚMV 61 060).