(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2015)
Judith Butlerová: Rámce války: Za které životy netruchlíme? Přeložil Antonín Handl. 1. vydání. Praha: Karolinum, 2013, 170 stran, ISBN: 978-80-246-2265-1.