(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2015)
Miloš Fňukal: Teritoriální politická organizace Západního Balkánu s důrazem na vývoj ve 20. století. 1. vydání. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, 2012, 211 stran, ISBN 978-80-244-3251-9.