(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2015)
Erik Siegl: Islám versus modernizace? Náboženství, sekularismus a rozvoj v Turecku: Pohled Turguta Özala. 1. vydání. Praha: Ústav mezinárodních vztahů, 2013, 142 stran, ISBN 978-80-87558-14-0 (signatura knihovny ÚMV De 60 029 PK).