(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2015)
Ondřej Beránek (ed.): Arabské revoluce: Demokratické výzvy, politický islám a geopolitické dopady. 1. vydání. Praha: Academia, 2013, 301 stran, ISBN 978-80-200-2298-1 (signatura knihovny ÚMV 59 908).