(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2015)
Henry Laurens: Arabský Orient za časů Ameriky: od války v Zálivu k válce v Iráku. Přeložila Arava Lena Novotná. 1. vydání. Praha: Academia, 2013, 376 stran, ISBN 978-80-200-2246-2 (signatura knihovny ÚMV 60 173).