(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2014)
Lucie Filipová: Francouzi a Němci na cestě ke sblížení: Partnerství měst a obcí (1950–2000). 1. vydání. Praha: Academia, 2013, 450 stran, ISBN 978-80-200-2217-2, signatura knihovny ÚMV 59 289.