(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2014)
Zdenka Mansfeldová, Petra Guasti (eds.): Euroskepticismus a percepce evropského integračního procesu v České republice v letech 2004–2010. 1. vydání. Praha: Sociologický ústav AV ČR, 2012, 199 stran, ISBN 978-80-7330-217-7.