(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2014)
Petr Drulák: Politika nezájmu: Česko a Západ v krizi. 1. vydání. Praha: Sociologické nakladatelství, 2012, 323 stran, ISBN 978-80-7419-115-2 (signatura knihovny ÚMV 59 292).