(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2014)
Vincenc Kopeček: Jižní Kavkaz mezi demokracií a autoritarismem. 1. vydání. Praha: European Science and Art Publishing, 2012, 136 stran, ISBN 978-80-87504-18-5 (signatura knihovny ÚMV De 59 529).