(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2014)
Robert Conquest: Velký teror: Nové zhodnocení. 1. vydání. Praha: Academia, 2012, 811 stran, ISBN 978-80-200-2078-9 (signatura knihovny ÚMV 59 533).