(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2011)
Radka Druláková: Subsidiarita v Evropské unii: Právní princip nebo užitečný symbol? 1. vydání. Praha: Oeconomica, 2010, 233 stran, ISBN: 978-80-245-1666-0, (signatura knihovny ÚMV 57 986).