(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2010)
Petr Kratochvíl – Petr Drulák (eds.): Encyklopedie mezinárodních vztahů. 1. vydání. Praha: Portál, 2009, 367 stran, ISBN 978-80-7367-469-4 (signatura knihovny ÚMV 55 929 PK).