(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2010)
Vladislav David – Pavel Sladký – František Zbořil: Mezinárodní právo veřejné s kazuistikou. 1. vydání. Praha: Leges, 2008, 432 stran, ISBN 978-80-87212-08-0.