(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2008)
Pavel Barša: Síla a rozum. Spor realismu s idealismem v moderním politickém myšlení. Edice Filosofie a sociální vědy. 1. vydání. Praha: Filosofia, 2007, 430 stran, ISBN 978-80-7007-256-1 (signatura knihovny ÚMV 53 920).