(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2008)
Christian Domnitz: Zápas o Benešovy dekrety před vstupem do Evropské unie. Diskuze v Evropském parlamentu a v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR v letech 2002–2003. Přeložil Matěj Spurný. 1. vydání. Praha: Dokořán, 2007, 160 stran, ISBN 978-80-7363- 151-2.