(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2007)
Christopher Booker – Richard North: Skryté dějiny evropské integrace od roku 1918 do současnosti. 1. vydání. Brno: Barrister & Principal, 2006, 623 stran (název anglického originálu: The Great Deception. The Secret History of the European Union), ISBN 80-7364-026-0 (signatura knihovny ÚMV 53 359).