(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2007)
Vladimír Leška: Slovensko 1993–2004. Léta obav a nadějí. 1. vydání. Praha: Ústav mezinárodních vztahů, 2006, 427 stran, ISBN 80-86506-57-6 (signatura knihovny ÚMV 53 321 PK).