(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2007)
Jan Eichler: Mezinárodní bezpečnost na počátku 21. století. 1. vydání. Praha: Ministerstvo obrany České republiky – AVIS, 2006, 303 stran, ISBN 80-7278-326-2 (signatura knihovny ÚMV 52 770 PK).