(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2006)
Michal Kubát: Demokracie v Polsku. Politický systém Polské republiky (1989–2005). 1. vydání. Praha: Sociologické nakladatelství (SLON), ediční řada Politické systémy, 2005, 181 stran, ISBN 80-86429-46-6 (signatura knihovny ÚMV 52 435 PK).