(untitled) (Czech Journal of International Relations, 2005)
Ralph G. Feltham: Příručka diplomata. 1. vydání. Praha: Sociologické nakladatelství, 2003, 262 stran (název anglického originálu: Diplomatic Handbook), ISBN 80-86429-13-X (signatura knihovny ÚMV 50 677 PK).